• TRSWITGOED een naam met ruim 30 jaar ervaring. 

  • Betaalbare, Snelle en Betrouwbare WitgoedService

  • Voor verkoop en reparatie van witgoed, vrijstaande en inbouwapparaten.

 

TRSWitgoed.nl                                                

         

Bereikbaarheid tijdens openingstijden:

Tel: 0164-686462 (u wordt doorverbonden naar ons mobiele telefoon)

INDIEN U EEN WITGOEDSTORING AAN WILT MELDEN KUNT U DIT HET BESTE VIA ONS STORINGSFORMULIER DOEN.

Wij nemen vooraf altijd contact met u op te bekijken of een bezoek noodzakelijk is. 

Voor verkoop of een prijsopgave kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

   

 

WIE ZIJN WIJ?!

 

TRSWITGOED is een dynamisch witgoed bedrijf wat ruim 30 jaar ervaring heeft met de verkoop en reparatie van wasmachine, wasdroger, vaatwasser, kookplaat, oven, magnetron etc. De klant staat bij ons altijd centraal of het nu gaat om een reparatie, een los onderdeel of een compleet nieuw witgoedapparaat. 

Door regelmatig trainingen te volgen bij de importeurs van witgoedapparaten in Nederland zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkellingen van witgoed. Onze technischedienst heeft direct contact met de TD van deze bedrijven zodat wij ondersteund kunnen worden bij eventuele technische uitdagingen.

Sinds begin 2015 is ons bedrijf aangesloten bij een grote inkooporganisatie. Hierdoor kunnen wij bij de levering van witgoed concurerende prijzen hanteren met de service zoals u vroeger van ons gewend was.

Indien u nog vragen of opmerkingen heeft na het bezoek van onze site kunt u deze kenbaar maken door een bericht achter te laten op onze contact pagina of ons gastenboek te tekenen in de info rubriek.

 

Met vriendelijke groet,

Toon de Ruiter.
Tel. 0164-686462                     

Mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Reparatie aan wasmachines, vaatwassers, wasdrogers, ovens, kookplaten, koelkasten, inbouwapparaten, magnetron etc. In: regio Bergen op Zoom, Steenbergen, Tholen, Roosendaal, Hoogerheide. 

Algemene voorwaarden | Reparatie voorwaarden
Copyright © TRS Witgoed 2020. All Rights Reserved.